недеља, 28. март 2010.

Ultimate virus

Decembar, 2009 godina

Novi virus nastao mutacijom i ukrštanjem kravljeg ludila, bubamarećeg, ptičjeg i prasećeg gripa je pokosio Srbiju. Ostalo nas je samo oko 2.000.000 mada se pretpostavlja da je i dalje procenat inficiranih dodatnih 10% preostalog stanovništva. V.D. ministar zdravlja Božidar Đelić (Tomica je bio jedna od prvih žrtava nove mutacije) najavljuje da će vakcine biti testirane do kraja godine i da ćemo prvi kontingent dobiti sredinom 2010. Vojska je na ulicama. Formirana je posebna služba VIRPOL (nešto kao virus policija) koja kontroliše ljude. Imaju sva ovlašćenja.

Februar, 2010 godina.

Prilikom rutinske kontrole krvi na institutu Torlak, u uzorku krvi ministra policije nađen novi, još neviđeni virus, koji odmah dobija naziv Super virus. Taj virus ima skroz čudno svojstvo: kada naiđe na druge viruse prvo ih napada ali ih ne ubija već ih potčinjava da rade za njega. Zatim oforme neku vrstu simbioze (koalicije), gde on kontroliše pokrete i razmnožavanje ostalih virusa. Tako zajedno virusi više ni ne napadaju zaraženog, ali ostaju trajno u telu domaćina, izazivajući često mučninu, glavobolju i osećaj vrtoglavice. Naučnici će u narednim mesecima pokušati da iskoriste Super virus za pravljenje novog leka protiv prasećeg (ptičjeg, bubamarećeg i sve što uz to ide) gripa.

5.Oktobar, 2010 godine.

Predrag Kon izjavio: NAPRAVLJENE PRVE KOLIČINE LEKA! Na našu veliku žalost, lek za bolest kojom lečimo taj virus nije nađen i očekujemo da će nam trebati još mnogo mnogo vremena za to.

Disclaimer: Sve ličnosti u ovoj priči su izmišljene i ne postoje. Osim Kona. On je profesionalac i radi čovek svoj posao. Valjda.

Нема коментара:

Постави коментар